Bestelling, verzending en retournering

Bestelling en betaling

Aangezien elk product bij ons op bestelling gemaakt wordt en wij graag persoonlijk contact hebben met onze klanten, gaat bestelling via e-mail. Op die manier is er ook makkelijker contact als er nog vragen over het product zijn. Stuur ons een email met daarin beschreven het type beugels, de neckwijdte en de kleur die je graag wilt hebben. Wij sturen je een bevestiging van de bestelling en de betaalgegevens en we gaan met je beugels aan de slag. We streven ernaar het product binnen 14 dagen op te sturen. Het product wordt alleen opgestuurd als de betaling bij ons binnen is. Alle stijgbeugels kosten € 219,- excl. verzendkosten.

Als je specifieke wensen hebt die niet in ons standaard assortiment voor komen, kunnen we daar samen naar kijken. Prijs en levertijd zal dan afwijken van wat hierboven beschreven staat. Dit zal voor we aan je artikel beginnen duidelijk naar je gecommuniceerd worden.  Artikelen die naar wens gemaakt zijn, kunnen niet retour gezonden worden.

Verzending

Al onze producten worden standaard verzonden met Postnl. De verzendkosten in Nederland zijn gelijk aan de standaard pakket kosten bij Postnl. De track & trace code wordt per email naar je verzonden.

Verzending naar het buitenland is mogelijk. Verzendkosten en levertijd kunnen dan variëren en wordt vooraf gecommuniceerd naar de klant.

Retourzending

Je mag je product binnen 14 dagen retour zenden zonder opgaaf van reden. Vul hiervoor het herroepingsformulier in dat te vinden is in de Algemene Voorwaarden en stuur die mee met het product. Kosten voor het retourzenden zijn voor jou. Het product moet schoon, ongebruikt en onbeschadigd teruggezonden worden. Producten die speciaal naar wens zijn gemaakt, kunnen niet retour gezonden worden.