• Bezoek ons op Equiday

  Net als vorig jaar staan we dit jaar ook weer op Equiday. Wil je onze stijgbeugels van dichtbij bekijken of even proefzitten op de bok, kom dan bij ons langs. Hoewel we normaal gesproken alleen op bestelling maken, hebben we een voorraad mee naar Equiday en kun je daar een set kopen.

 • Testservice geopend

  Het duurde wat langer dan we gehoopt hadden, maar nu is dan toch onze testservice geopend. Voor € 20,- kun je een week lang onze twisted-slanted beugels uitproberen. Lees hier meer over deze service.

 • We gaan naar EquiFair

  Wil je onze stijgbeugels eens van dichtbij bekijken? Of wil je op de bok eens voelen wat twisted-slanted stijgbeugels nou eigenlijk doen? Op 11 juni staan wij met een stand op EquiFair in Exloo. Tot dan!

 • Nieuw: Hobble straps naar wens

  Wil jij je zadel personaliseren met prachtige hobble straps met concho’s of je eigen ontwerp voor tooling? Kijk op deze pagina wat er mogelijk is.

 • Twisted-slanted in gebruik

  “Ik gebruik ze zelf ook” is een wat goedkope reclame slogan, maar in ons geval wel waar. Hier tijdens een les van Roos Knip van Equus4All. Dit zijn de twisted-slanted beugels. Dit paard met zijn ronde lijf is de aanzet geweest tot ons bedrijf: ik ben op zoek gegaan naar beugels waarmee ik pijnvrij meerdere uren op hem kon rijden.

 • Convertor voor Engelse zadels

  Op verzoek van een klant hebben we een systeem ontwikkeld waarmee onze western stijgbeugels nu ook stevig en veilig aan Engelse beugelriemen bevestigd kunnen worden zonder hun functionaliteit (twisted of slanted) te verliezen. Ze kreeg op buitenritten last van haar knieen. Met dit systeem en slanted beugels rijdt zij nu pijnvrij.